Minimart Johor Bahru dimiliki oleh Koperasi UTM Berhad (KUTMB) yang telah mula beroperasi di Arkeb Meranti, UTM, menyediakan pelbagai barangan kelengkapan para pelajar dan staf UTM seperti makanan, minuman, akhbar harian, alat tulis dan pelbagai barangan keperluan lain. Selain itu, minimart turut menyediakan perkhidmatan jualan secara kredit untuk fakulti-fakulti di dalam UTM. Sekiranya pelajar/staf/anggota koperasi yang ingin membeli barang secara borong juga amat digalakkan dengan kelebihan harga yang menarik dan lebih berpatutan.

WAKTU OPERASI :
  • Isnin - Ahad (8.00 Pagi - 10.00 Malam) **Kecuali cuti umum yang melibatkan perayaan Islam
LOKASI KAMI :
  • Koperasi UTM Berhad, Lot 101-01, Arkeb Meranti, Universiti Teknologi Malaysia, 81310 Skudai, Johor.
  • TEL : 07 - 556 3521 atau 07 - 554 3612
  • FAX : 07 - 556 9244

MINIMART MERANTI

Kongsikan di Media Sosial Anda

DASAR PRIVASI DAN PENAFIAN
Semua maklumat yang terkandung dalam laman web ini (termasuk spesifikasi, graf dan gambar rajah) hanya ditetapkan dan tidak mempunyai sebarang kaitan dengan pihak-pihak tertentu sama ada yang masih hidup atau telah tiada. Huraian spesifikasi produk, perkhidmatan, profil korporat, ahli lembaga, lokasi, direktori kakitangan dan maklumat kerjaya hanya disesuaikan dan jika terdapat maklumat sama, itu hanya satu kebetulan.

TERMA DAN SYARAT
Laman web ini dimiliki sepenuhnya dan dikendalikan oleh Koperasi Universiti Teknologi Malaysia Berhad (KUTMB). Semua kandungan yang berada di laman web ini adalah hak milik KUTMB. Dengan menggunakan laman web ini, anda menyatakan bahawa anda telah membaca dan memahami terma dan syarat yang dinyatakan di sini dan bahawa anda bersetuju untuk terikat dengannya. Pihak KUTMB tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh daripada laman ini.

PAUTAN
Laman web ini mungkin mengandungi pautan ke tapak pihak ketiga. Koperasi Universiti Malaysia Berhad (KUTMB) tidak akan bertanggungjawab terhadap kandungan laman web tersebut kerana ia dikendalikan oleh entiti lain. Pautan disediakan semata-mata untuk kemudahan anda dan tidak menunjukkan, dengan nyata atau tersirat, sebarang sokongan, pengesahan atau penajaan oleh KUTMB dari laman web tersebut atau produk dan perkhidmatan yang disediakan di sana.