Promosi Pengenalan Panel Jam Garmin untuk yang Gemar BERLARI

CALLING FOR RUNNERS 📣📣🏃‍♀️🏃‍♂️


➡️ NAK LARI TAPI TAKDE JAM UNTUK TRACKING STEP, MASA LARIAN DAN LAIN-LAIN LAGI? 😩⏳👣
➡️ ANDA SUKAKAN AKTIVITI LASAK TAPI JAM YANG ADA SEKARANG TAK SESUAI ? 🚴‍♂️⛺️🏜
➡️ ANDA SUKA KUMPUL KOLEKSI JAM? ⏰🕰


Nah…. Apa menung2 lagi tu? 👀
Jom serbu KOOP ELEKTROMART sebab sekarang tengah OPEN PROMOSI TANPA BAYARAN PERTAMA (TBP) sehingga FEB 2019 untuk sebarang pembelian model jam jenama GARMIN ni.


Boleh pakai dulu, bayar kemudian tau…
BEST ke BEST? 
Kunjungi Panel kami sekarangggg…..!! 🏃‍♂️🏃‍♂️

Khas Machinery Trading
Forerunner® 25
Forerunner® 235
Forerunner® 630
Forerunner® 735XT
Forerunner® 920XT

DASAR PRIVASI DAN PENAFIAN
Semua maklumat yang terkandung dalam laman web ini (termasuk spesifikasi, graf dan gambar rajah) hanya ditetapkan dan tidak mempunyai sebarang kaitan dengan pihak-pihak tertentu sama ada yang masih hidup atau telah tiada. Huraian spesifikasi produk, perkhidmatan, profil korporat, ahli lembaga, lokasi, direktori kakitangan dan maklumat kerjaya hanya disesuaikan dan jika terdapat maklumat sama, itu hanya satu kebetulan.

TERMA DAN SYARAT
Laman web ini dimiliki sepenuhnya dan dikendalikan oleh Koperasi Universiti Teknologi Malaysia Berhad (KUTMB). Semua kandungan yang berada di laman web ini adalah hak milik KUTMB. Dengan menggunakan laman web ini, anda menyatakan bahawa anda telah membaca dan memahami terma dan syarat yang dinyatakan di sini dan bahawa anda bersetuju untuk terikat dengannya. Pihak KUTMB tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh daripada laman ini.

PAUTAN
Laman web ini mungkin mengandungi pautan ke tapak pihak ketiga. Koperasi Universiti Malaysia Berhad (KUTMB) tidak akan bertanggungjawab terhadap kandungan laman web tersebut kerana ia dikendalikan oleh entiti lain. Pautan disediakan semata-mata untuk kemudahan anda dan tidak menunjukkan, dengan nyata atau tersirat, sebarang sokongan, pengesahan atau penajaan oleh KUTMB dari laman web tersebut atau produk dan perkhidmatan yang disediakan di sana.