Promosi Pakej Pelancongan Bajet Premium

KAMI memperkenalkan PAKEJ BUDGET PREMIUM 🏖 untuk anda yang mahukan pakej mampu beli. 

💠 Pakej Bajet tapi perkhidmatan premium 
💠 Keutamaan makan tengahari & malam yg HALAL
💠 3X Makan sehari di restoran terpilih
💠 Aturcara yang menarik serta memuaskan 

Harga ditawarkan mengikut tarikh anda membuat tempahan. 🎉

Spain Morocco 🗺
Tarikh Pelepasan: 13 Nov & 20 Nov 2019

Harga serendah RM8995.00

Eropah Timur 🌎

Tarikh Pelepasan : 01 Nov & 01 Dis 2019

Harga serendah RM8190.00

DAFTAR SEBELUM 5 SEPT 2019

Apa tunggu lagi jom melancong dengan kami ✈✈

Hubungi kami sekarang :-

📲Whatsapp: 
http://wasap.my/601117644800/PakejBajetPremium
http://wasap.my/601126271617/PakejBajetPremium

📞Call: 
07-554 3237 / 011-2896 4896

Tempat amatlah TERHAD!!

#koperasiutmberhad #bumiputera #muslimtour #B2B

DASAR PRIVASI DAN PENAFIAN
Semua maklumat yang terkandung dalam laman web ini (termasuk spesifikasi, graf dan gambar rajah) hanya ditetapkan dan tidak mempunyai sebarang kaitan dengan pihak-pihak tertentu sama ada yang masih hidup atau telah tiada. Huraian spesifikasi produk, perkhidmatan, profil korporat, ahli lembaga, lokasi, direktori kakitangan dan maklumat kerjaya hanya disesuaikan dan jika terdapat maklumat sama, itu hanya satu kebetulan.

TERMA DAN SYARAT
Laman web ini dimiliki sepenuhnya dan dikendalikan oleh Koperasi Universiti Teknologi Malaysia Berhad (KUTMB). Semua kandungan yang berada di laman web ini adalah hak milik KUTMB. Dengan menggunakan laman web ini, anda menyatakan bahawa anda telah membaca dan memahami terma dan syarat yang dinyatakan di sini dan bahawa anda bersetuju untuk terikat dengannya. Pihak KUTMB tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh daripada laman ini.

PAUTAN
Laman web ini mungkin mengandungi pautan ke tapak pihak ketiga. Koperasi Universiti Malaysia Berhad (KUTMB) tidak akan bertanggungjawab terhadap kandungan laman web tersebut kerana ia dikendalikan oleh entiti lain. Pautan disediakan semata-mata untuk kemudahan anda dan tidak menunjukkan, dengan nyata atau tersirat, sebarang sokongan, pengesahan atau penajaan oleh KUTMB dari laman web tersebut atau produk dan perkhidmatan yang disediakan di sana.