Promosi Lelongan Barangan Kemas April 2019

“APA BEZA GAM UHU DENGAN EMAS?”

“GAM UHU LEKAT DI BARANGAN, EMAS MELEKAT DI HATI AWAKKKK… 😍🥰 “

Cia cia cia 😂😂😂..


Jom ler bawak isteri-isteri ibu ibu semua datang ke Ar-Rahnu Taman Sri Pulai untuk sertai lelongan barangan kemas yang masih cantik-cantik lagi…WOWOWWWWW😍

Pelbagai barangan kemas sedia untuk di lelong bermula 24 – 30 hingga April 2019 ni!!

Ayuh, jangan lepaskan peluanggggggggggggg!🏃‍♀️🏃‍♂️

#lelonganarrahnutamansripulai #arrahnuexchange #koperasiutmberhad

DASAR PRIVASI DAN PENAFIAN
Semua maklumat yang terkandung dalam laman web ini (termasuk spesifikasi, graf dan gambar rajah) hanya ditetapkan dan tidak mempunyai sebarang kaitan dengan pihak-pihak tertentu sama ada yang masih hidup atau telah tiada. Huraian spesifikasi produk, perkhidmatan, profil korporat, ahli lembaga, lokasi, direktori kakitangan dan maklumat kerjaya hanya disesuaikan dan jika terdapat maklumat sama, itu hanya satu kebetulan.

TERMA DAN SYARAT
Laman web ini dimiliki sepenuhnya dan dikendalikan oleh Koperasi Universiti Teknologi Malaysia Berhad (KUTMB). Semua kandungan yang berada di laman web ini adalah hak milik KUTMB. Dengan menggunakan laman web ini, anda menyatakan bahawa anda telah membaca dan memahami terma dan syarat yang dinyatakan di sini dan bahawa anda bersetuju untuk terikat dengannya. Pihak KUTMB tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh daripada laman ini.

PAUTAN
Laman web ini mungkin mengandungi pautan ke tapak pihak ketiga. Koperasi Universiti Malaysia Berhad (KUTMB) tidak akan bertanggungjawab terhadap kandungan laman web tersebut kerana ia dikendalikan oleh entiti lain. Pautan disediakan semata-mata untuk kemudahan anda dan tidak menunjukkan, dengan nyata atau tersirat, sebarang sokongan, pengesahan atau penajaan oleh KUTMB dari laman web tersebut atau produk dan perkhidmatan yang disediakan di sana.