Jom Menabung & Laksanakan Ibadah Qurban dan Aqiqah 1441H

✅ ADAKAH ANDA MERANCANG UNTUK MELAKSANAKAN IBADAH KORBAN ATAU AQIQAH PADA RAYA AIDILADHA TAHUN INI?
✅ ANDA MASIH MENCARI HARGA KORBAN DAN AQIQAH YANG BERPATUTAN DAN BOLEH DIPERCAYAI?

Berita baik😍😍🛎🛎
Kini kami membuka penyertaan secara ansuran selama 7 bulan!

Program Ibadah Qurban & Aqiqah ialah inisiatif KOPERASI UTM BERHAD dengan kerjasama EZ QURBAN memberi peluang dan ruang kepada semua kumpulan dan individu yang ingin melaksanakan ibadah Qurban dan Aqiqah bagi tahun 1441H/2020M.

🌱 KENAPA ANDA WAJIB PILIH KAMI?🌱
1⃣ Syarikat yang profesional & dipercayai.
2⃣ Mendapat Pegiktirafan The Malaysia Book Of Records sbg agen pelaksana Korban dan Aqiqah terbanyak di Malaysia
3⃣ Harga yang sangat mampu untuk di laksanakan.
4⃣ Pelaksanaan di luar negara dan tempat yang sangat memerlukan seperti di Kemboja

JOM DAFTAR SEKARANG!
Izaidah : www.wasap.my/601129705898/Saya+Nak+Sertai+Qurban+Aqiqah+KUTMB

Azian : www.wasap.my/60197008361/Saya+Nak+Sertai+Qurban+Aqiqah+KUTMB

DASAR PRIVASI DAN PENAFIAN
Semua maklumat yang terkandung dalam laman web ini (termasuk spesifikasi, graf dan gambar rajah) hanya ditetapkan dan tidak mempunyai sebarang kaitan dengan pihak-pihak tertentu sama ada yang masih hidup atau telah tiada. Huraian spesifikasi produk, perkhidmatan, profil korporat, ahli lembaga, lokasi, direktori kakitangan dan maklumat kerjaya hanya disesuaikan dan jika terdapat maklumat sama, itu hanya satu kebetulan.

TERMA DAN SYARAT
Laman web ini dimiliki sepenuhnya dan dikendalikan oleh Koperasi Universiti Teknologi Malaysia Berhad (KUTMB). Semua kandungan yang berada di laman web ini adalah hak milik KUTMB. Dengan menggunakan laman web ini, anda menyatakan bahawa anda telah membaca dan memahami terma dan syarat yang dinyatakan di sini dan bahawa anda bersetuju untuk terikat dengannya. Pihak KUTMB tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh daripada laman ini.

PAUTAN
Laman web ini mungkin mengandungi pautan ke tapak pihak ketiga. Koperasi Universiti Malaysia Berhad (KUTMB) tidak akan bertanggungjawab terhadap kandungan laman web tersebut kerana ia dikendalikan oleh entiti lain. Pautan disediakan semata-mata untuk kemudahan anda dan tidak menunjukkan, dengan nyata atau tersirat, sebarang sokongan, pengesahan atau penajaan oleh KUTMB dari laman web tersebut atau produk dan perkhidmatan yang disediakan di sana.