Jom Kunjungi Panel Basikal Kami

KHAS UNTUK ANDA YANG:

➡️ SUKAKAN AKTIVITI LASAK DAN BERBASIKAL🚵‍♀️🚵‍♂️
➡️ MENCARI MODEL BASIKAL BARU SEBAB BASIKAL LAMA DAH ROSAK 😭😢
➡️ NAK CARI HADIAH BIRTHDAY UNTUK TERSAYANG 🎂❤️🎁

Jom kunjungi PANEL BASIKAL kami iaitu Khass Bicycles dan pilih mana2 model basikal yang anda mahukan.. 🚴‍♀️🚴‍♂️

Boleh guna dulu, bayar kemudian dengan kami di KOOP ELEKTROMART…🤗
Tawaran Tanpa Bayaran Pertama (TBP) sehingga 28 FEB 2019 ni je!

Cepat2 jgn ketinggalan…… 😱

Antara basikal-basikal boleh didapati :

Dahon
Polygon
Specialized
Gusto
Shimano
Wilier
Met & Elite

DASAR PRIVASI DAN PENAFIAN
Semua maklumat yang terkandung dalam laman web ini (termasuk spesifikasi, graf dan gambar rajah) hanya ditetapkan dan tidak mempunyai sebarang kaitan dengan pihak-pihak tertentu sama ada yang masih hidup atau telah tiada. Huraian spesifikasi produk, perkhidmatan, profil korporat, ahli lembaga, lokasi, direktori kakitangan dan maklumat kerjaya hanya disesuaikan dan jika terdapat maklumat sama, itu hanya satu kebetulan.

TERMA DAN SYARAT
Laman web ini dimiliki sepenuhnya dan dikendalikan oleh Koperasi Universiti Teknologi Malaysia Berhad (KUTMB). Semua kandungan yang berada di laman web ini adalah hak milik KUTMB. Dengan menggunakan laman web ini, anda menyatakan bahawa anda telah membaca dan memahami terma dan syarat yang dinyatakan di sini dan bahawa anda bersetuju untuk terikat dengannya. Pihak KUTMB tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh daripada laman ini.

PAUTAN
Laman web ini mungkin mengandungi pautan ke tapak pihak ketiga. Koperasi Universiti Malaysia Berhad (KUTMB) tidak akan bertanggungjawab terhadap kandungan laman web tersebut kerana ia dikendalikan oleh entiti lain. Pautan disediakan semata-mata untuk kemudahan anda dan tidak menunjukkan, dengan nyata atau tersirat, sebarang sokongan, pengesahan atau penajaan oleh KUTMB dari laman web tersebut atau produk dan perkhidmatan yang disediakan di sana.