Draf Laporan Koperasi UTM Berhad 2017

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

DRAF LAPORAN TAHUNAN KOPERASI UTM BERHAD (KUTMB) BAGI TAHUN 2017

Dengan segala hormatnya merujuk kepada perkara di atas.

  1. Bersama-sama ini disertakan draf Laporan Tahunan KUTMB bagi tahun 2017 untuk rujukan tuan/puan.  Sila klik pautan di sini untuk muat turun draf laporan tersebut.
  1. Adalah disarankan kepada pihak tuan/puan untuk mencetak draf tersebut sebagai rujukan semasa di Mesyuarat Agung Kawasan pada kali ini.

NOTA: Untuk mengetahui berita terkini mengenai KUTMB, sila LIKE & FOLLOW Facebook Koperasi UTM Berhad

Sekian, Terima kasih.

Koperasi Teguh, Anggota Sejahtera

Top

DASAR PRIVASI DAN PENAFIAN
Semua maklumat yang terkandung dalam laman web ini (termasuk spesifikasi, graf dan gambar rajah) hanya ditetapkan dan tidak mempunyai sebarang kaitan dengan pihak-pihak tertentu sama ada yang masih hidup atau telah tiada. Huraian spesifikasi produk, perkhidmatan, profil korporat, ahli lembaga, lokasi, direktori kakitangan dan maklumat kerjaya hanya disesuaikan dan jika terdapat maklumat sama, itu hanya satu kebetulan.

TERMA DAN SYARAT
Laman web ini dimiliki sepenuhnya dan dikendalikan oleh Koperasi Universiti Teknologi Malaysia Berhad (KUTMB). Semua kandungan yang berada di laman web ini adalah hak milik KUTMB. Dengan menggunakan laman web ini, anda menyatakan bahawa anda telah membaca dan memahami terma dan syarat yang dinyatakan di sini dan bahawa anda bersetuju untuk terikat dengannya. Pihak KUTMB tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh daripada laman ini.

PAUTAN
Laman web ini mungkin mengandungi pautan ke tapak pihak ketiga. Koperasi Universiti Malaysia Berhad (KUTMB) tidak akan bertanggungjawab terhadap kandungan laman web tersebut kerana ia dikendalikan oleh entiti lain. Pautan disediakan semata-mata untuk kemudahan anda dan tidak menunjukkan, dengan nyata atau tersirat, sebarang sokongan, pengesahan atau penajaan oleh KUTMB dari laman web tersebut atau produk dan perkhidmatan yang disediakan di sana.